Se curata varza de primul rind de foi, se taie in patru si se pune la fiert in apa sarata. Cind este gata, se scurge bine de apa si, dupa ce se inlatu
Se curata varza de primul rind de foi, se taie in patru si se pune la fiert in apa sarata. Cind este gata, se scurge bine de apa si, dupa ce se inlatura coceanul, se aseaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena uns cu putin unt. Se prajeste untul cu pesmetul si se toarna in strat uniform peste varza. Se da la cuptor sa se patrunda bine.
Se serveste cu smintina
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataNu am mai facut haiose cred ca de vreo treizeci de ani, dar atunci eram doar ajutor in bucatarie. Mi se pareau foarte greu de...
Desert haioseIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii