Mancaruri fara carne

Reteta Coltunasi cu branza deliciosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru coltunasii cu branza deliciosi se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5-6 cm.

ingrediente

   200 g branza de vaca
   1 ou
   1 lingurita faina
   putin zahar
   sare
   2 linguri unt
Pentru aluat:
   300 g faina
   2 oua
   2 linguri apa
   sare.

mod de preparare

Pentru coltunasii cu branza deliciosi se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie si inainte de a se zbici, se taie patrate de 5-6 cm. Se freaca separat branza de vaca cu un ou, putin zahar (dupa dorinta), faina si sare. Se poate adauga si o lingura de branza de oi, daca nu este iute. In fiecare patrat de aluat se pune cu lingurita putina branza, se intoarce in doua, astfel incat sa formeze triunghiuri, strangandu-se bine marginile intre degete, pentru a se lipi bine aluatul. Cu un sfert de ora inainte de masa se fierb la foc potolit, intr-o cratita mare cu apa clocotita si sare. Se scurg bine de apa si se oparesc cu unt.


Coltunasii cu branza se servesc fierbinti.

Incearca si Piure de spanac cu Miez de Lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza deliciosi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.