Ouale Foo Yang sunt o mancare hranitoare si gustoasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu oua aveti nevoie si de paste, ulei, sare, sos de soia si ulei de susan.
Ouale Foo Yang sunt o mancare hranitoare si gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta de paste se fierb spaghettele in apa cu sare. Cand s-au fiert,se clatesc cu apa rece si se strecoara.
Se infierbanta uleiul si se adauga spaghettlele. Dupa ce se prajesc putin se intorc pe partea cealalta. Se adauga ouale batute, dar nu se amesteca, trebuie sa se formeze o crusta. Se intorc pe partea cealalta, pana s-au rumenit.
Ouale Foo Yang se servesc cu sos de soia in care s-a picurat putin ulei de susan.
Surasa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii