Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare. Se scoate, si se scurge apoi se toaca. Se pune intr-o cratita
Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare.
Se scoate, si se scurge apoi se toaca.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.
Din si faina se face un sos care se pune peste spanac.
Se scade la foc mic o jumatate de ora, se adauga putin usturoi tocat si se rastoarna intr-un castron. in restul de unt se fac sase ochiuri, care se sareaza si se pipereaza
Alte preparate din spanac
Rulada de spanac
Omleta cu spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii