Spanac cu oua

Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare. Se scoate, si se scurge apoi se toaca. Se pune intr-o cratita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 6 oua
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 ceasca de
  • 1 lingurita de faina
  • usturoi
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare.

Se scoate, si se scurge apoi se toaca.

Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.

Din si faina se face un sos care se pune peste spanac.

Se scade la foc mic o jumatate de ora, se adauga putin usturoi tocat si se rastoarna intr-un castron. in restul de unt se fac sase ochiuri, care se sareaza si se pipereaza
Alte preparate din spanac

Rulada de spanac

Omleta cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci