Paste si pizza

Reteta Al tonno

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Galbenus_16751 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-

ingrediente

   (pt. 5 portii)
   1 ceapa medie
   1 cutie de rosii in bulion
   3-5 catei de usturoi
   1/2 pahar de vin alb
   4-6 capere
   2 conserve de ton in ulei
   patrunjel verde
   oregano

mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-au rumenit, se adauga vinul si apoi rosiile trecute prin mixer, caperele si se fierb la foc mic pana scad suficient. Se toarna (in farfurie) peste pastele calde si se presara cu patrunjel tocat fin.
Incearca si Fusilli quatro fromagi
Daca ti-a placut reteta noastra "Al tonno" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite