Paste si pizza

Reteta Aluat pizza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
kirkosa_24840 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se

ingrediente

   faina alba 300gr
   drojdie proaspata de bere 20gr
   margarina 30gr
   apa 125ml
   zahar 1 lingura
   sare 1 lingurita

mod de preparare

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se incinge lerul,se pune peste aluat sos de rosii sau kethup sau pasta de tomate diluat cu apa,branzeturi,mezeluri,legume,carne fiarta in prealabil,etc. Nu exagerati sa incarcati foarte tare acest aluat. Daca vreti sa va iasa aluatul intodeauna atunci sa respectati reteta prin a cantari ingredientele.
Incearca si Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pizza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite