Budinca de macaroane cu sunca

Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • 2 linguri untura
  • 1 pahar smintina
  • 200 g sunca sau jambon afumat
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • putin unt si pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper, untura incalzita, sunca taiata cuburi mici si smintina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava unsa cu untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pina ce se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci