Cuiburi de spaghetti bolognese cu spanac si menta

Pentru retete dietetice! Usor si rapid!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Cuiburi de spaghetti bolognese cu spanac si menta

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghetti
  • 100 g piure de spanac
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • o lingurita de amestec de plante aromatice
  • un praf de nucsoara
  • un praf de sare
  • piper
  • 250 g carne tocata de vita
  • un buchetel de menta proaspata
  • 75 ml suc de rosii cu ardei (facut in casa)

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se caleste piureul de spanac in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, cu un praf de sare, o lingurita de amestec de legume deshidrate fara sare si cu un praf de plante aromate. Se amesteca cu pastele fierte cu spanacul si se acopera cu un capac. Se caleste bine carnea in restul de ulei ramas, cu un praf de sare, cu restul de legume deshidratate, fara sare si praful de condimente. Se prepara praful de Spaghetti Bolognese Fix cu apa rece, apoi turnam peste carnea calita, se adauga si sucul de rosii, un praf de nucsoara si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote si oprim focul. Se servesc pastele sub forma de sculuri, presarate cu menta proaspat taiata fin si sosul fierbinte Bolognese. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori