Paste si pizza

Fisilli cu dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
leo postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la sfirsit, usturoiul se scoate di

ingrediente

   4-5 dovlecei lungi cca 20 de cm
   2 catei de usturoi
   ardei iute sau boia
   sare fina dupa gust
   ulei dublu rafinat de masline
   1 kg de fusilli (paste scurte si spiralate
   pt. 4 persoane)
   apa sarata (o oala plina pt. coptura pastelor)

mod de preparare

Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la sfirsit, usturoiul se scoate din tigaie). Focul trebuie sa fie mic. La sfirsit se sareaza si se adauga ardeiul iute sau boiaua. Intre timp, se pune apa pe foc si cind fierbe se adauga pastele care se fierb timpul scris pe pachet (in genere, 12-13 min.) Cind e totul gata, se amesteca pastele cu dovleceii si sint gata de servit.
Incearca si Taitei cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Fisilli cu dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite