Paste si pizza

Reteta Fundite cu sos Bechamel

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru fundite cu sos Bechamel se topeste untul, se incorporeaza faina si se lasa 1 minut. Se ia tigaia de pe foc si se adauga laptele, amestecand bine cu telul.

ingrediente

   50 g unt
   50 g faina
   600 ml lapte
   usturoi
   sare
   patrunjel verde tocat

mod de preparare

Pentru fundite cu sos Bechamel se topeste untul, se incorporeaza faina si se lasa 1 minut. Se ia tigaia de pe foc si se adauga laptele, amestecand bine cu telul. Se pune din nou tigaia pe foc si se lasa 6-8 minute, amestecand continuu, pana ce sosul se ingroasa. Se adauga ustuoiul pisat, patrunjelul, sarea, piperul si se mai lasa putin pe foc.


Se serveste cu fundite.

Incearca si Cuiburi de spaghetti bolognese cu spanac si menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sos Bechamel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.