Fusilli tricolori picanti cu surimi

Pentru retete dietetice! Dupa mese copioase, merge si ceva racoritor!

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Fusilli tricolori picanti cu surimi

Ingrediente

  • 150 g fusilli tricolore
  • 4-5 batoane de surimi
  • 1/2 lime
  • 1/2 ardei verde gras
  • 4-5 rosii cherry
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare
  • ulei de masline cu aroma de busuioc

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se lasa sa se scurga bine. Batoanele de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva secunde, pe toate fetele, in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se stropesc cu un pic de suc de lime. Se amesteca fusilli tricolore cu surimi prajit, cu rosiile taiate in sferturi, ardeiul gras verde, in rondele subtiri si ardeiul iute, in rondele curatate de samburi. Se stropeste totul cu un dressing de ulei de masline cu aroma de busuioc si suc de lime! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci