Legumele se dau prin masina de tocat, pastele se fierb in apa cu sare pentru 7-8 minute, iar mozzarela se rade. Legumele se pun la calit in 100 gr unt
Legumele se dau prin masina de tocat, pastele se fierb in apa cu sare pentru 7-8 minute, iar mozzarela se rade. Legumele se pun la calit in 100 gr unt pentru cateva minute, se adauga carnea tocata, sare si piperul, dupa care se lasa 20-25 de minute sa fiarba. Se pun apoi vinul, rosiile si se continua fierberea pana cand scade toata zeama. Se da jos de pe foc, se adauga nucsoara si se amesteca. intr-un vas se topeste restul de unt, se adauga faina, se amesteca bine si se pune treptat laptele. Se fierbe pana se formeaza un sos mai gros. intr-o tava unsa cu putin unt, se pune un strat de carne, unul de foi, din nou unul de carne, sos, mozzarela rasa si iar un strat de foi. Se repeta operatia din nou. peste ultimul strat de paste se pune sos, mozzarela si cateva bucati de unt. Se introduce in cuptorul incins, cu folie de aluminiu deasupra, pentru 20 de minute. Se indeparteaza apoi folia si se mai lasa 20 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Piftie de curcan
Placinta de dovleac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii