Paste si pizza

Reteta Lasagna fina cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
farcas_13589 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca spanacul (in prealabil stors), se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente. Se adauga spanacul pentru 3 minute. S

ingrediente

   1 kg. spanac
   4 cepe mici
   4 catei de usturoi
   4 lingurite unt
   160 gr. crema de branza
   400 ml. supa (instant)
   200 gr. branza de vaci
   sare
   piper
   nucsoara
   12 foi de lasagna
   200 gr. svaiter

mod de preparare

Se toaca spanacul (in prealabil stors), se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in unt pana devin transparente. Se adauga spanacul pentru 3 minute. Se dizolva crema de branza in supa, se adauga branza, sare, piper si nucsoara. Se unge forma cu grasime si se pun alternativ foile de lasagna, sosul si spanacul. Se presara svaiterul razalit. Se da la cuptor(200 C) pentru 45 minute.
Incearca si Pizzette cu rosii si busuioc
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna fina cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.