Paste si pizza

Lasagne cu carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
dana lori 7472 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate sa se caleasca in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, 2 linguri de faina si supa de legume, sare,

ingrediente

   1 pachet foi lasagne din comert. Pentru umplutura: 1 ceapa
   3-4 catei de usturoi
   o legatura de patrunjel
   250 g carne tocata
   7 linguri de faina
   2 cani de supa de legume
   200 g cascaval ras
   1 ou
   50 g pesmet
   250 g smantana
   sos de rosii
   5 linguri de unt
   1
   5 l lapte

mod de preparare

Se pune ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate sa se caleasca in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, 2 linguri de faina si supa de legume, sare, piper si se fierbe 15 min amestecind continuu. Cind se raceste, se adauga un ou, putin cascaval ras si pesmetul. Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte. Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rind de foi lasagne, se ung cu beshamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smintina si sos de rosii si cascaval ras, apoi alt rind de foi si tot asa. La sfirsit se pune beschamel un strat mai gros. Se acopera cu o folie de hirtie aluminiu si se da la cuptor 30 min la 200 grade. Se ia folia de deasupra si se mai lasa pina se rumeneste.
Incearca si TAITEI THAILANDEZI SATAY
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite