Fierbeti pastele linguine in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, incingeti o tigaie si adaugati cateva linguri bune
Fierbeti pastele linguine in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, incingeti o tigaie si adaugati cateva linguri bune de ulei, iar apoi pancetta. Prajiti pana se rumeneste, apoi puneti usturoiul si ardeii iuti maruntiti. Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugati molustele. Amestecati, apoi turnati vinul alb. Puneti capacul si gatiti aproximativ 2 minute pana cand molustele s-au deschis. Aruncati-le pe acelea ale caror cochilii au ramas inchise. Luati de pe foc si adaugati linguinele bine scurse. Presarati si patrunjelul, asezonati si serviti cu tot cu zeama lasata la gatit.
Alte retete culinare:
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii