In cratita imbracata in foaie de aluat frantuzesc sau o coca din 300 gr. faina, 150 gr. unt, 1 ou, sare, sau oricare alt aluat, se asaza un rind de ma
In cratita imbracata in foaie de aluat frantuzesc sau o coca din 300 gr. faina, 150 gr. unt, 1 ou, sare, sau oricare alt aluat, se asaza un rind de macaroane fierte, un rind de carne de vitel preparata astfel: carnea tocata si inabusita cu ceapa, apoi data prin masina si amestecata cu ou, sare, piper. Peste carne se asaza un alt strat de macaroane si unt pe deasupra. Se stringe foaia spre mijloc si se pune capac din aceeasi coca. Se unge cu ou si se da la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii