Macaroane cu carne si ceapa

Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cind incepe sa se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. macaroane
  • 300 gr. carne macra
  • 2 cepe
  • 3 linguri untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sarea, piperul si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se da la cuptor pentru citeva minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc