Paste si pizza

Macaroane cu ciuperci si salam

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie salamul si ciupercile in felii subtiri mici, se inabusa ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, se fierb macaroanele, se scurg bine de

ingrediente

   300 gr. macaroane
   100 gr. salam
   4 linguri de ciuperci (din conserve)
   3 linguri cu virf de unt
   2 linguri cu telemea rasa
   piper
   sare si patrunjel verde

mod de preparare

Se taie salamul si ciupercile in felii subtiri mici, se inabusa ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, se fierb macaroanele, se scurg bine de apa si se pun intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Se combina macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Se potriveste de sare si de piper, apoi se pune vasul in cuptorul fierbinte.
Se serveste preparatul decorat cu patrunjel verde.
Incearca si Penne affumicate
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu ciuperci si salam" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite