Paste si pizza

Reteta Macaroane cu ciuperci si sos tomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Macaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se racesc sub jet de apa rece.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
   macaroane - 250 g
   cascaval - 100 g
   unt - 100 g
   sos tomat - 600 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Macaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se racesc sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g unt si se adauga sosul tomat. Macaroanele se incalzesc in unt; se adauga sosul tomat cu ciuperci.




Macaroanele cu ciuperci si sos tomat se servesc calde, cu cascaval ras deasupra.


Incearca si Pizza Heinz
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu ciuperci si sos tomat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.