Macaroane prajite

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga ap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g paste cu unt
  • 750 g macaroane
  • 500 g carne tocata
  • 500 g ficat de pui
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 60 g cascaval ras
  • 60 ml pasta tomate
  • 120 ml apa
  • 2 oua fierte
  • 4 oua
  • 1 catel usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga apa si se fierbe pana cand se inmoaie carnea. Se fierb macaroanele, se strecoara apa si se lasa sa se raceasca. Ouale fierte se tai bucatele. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Jumatate din pastele cu unt se pune intr-o tava unsa cu unt, se toarna peste ele macaroanele cu sos, iar apoi ultimul strat de paste. Se acopera totul cu oule batute si se baga la cuptor, la foc mediu.
Alte reteta paste recomandate

Lasagna

Paste cu spanac

Spaghete ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc