Macaroane prajite

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga ap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g paste cu unt
  • 750 g macaroane
  • 500 g carne tocata
  • 500 g ficat de pui
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 60 g cascaval ras
  • 60 ml pasta tomate
  • 120 ml apa
  • 2 oua fierte
  • 4 oua
  • 1 catel usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe cateva minute. Treptat, se aduga apa si se fierbe pana cand se inmoaie carnea. Se fierb macaroanele, se strecoara apa si se lasa sa se raceasca. Ouale fierte se tai bucatele. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper. Jumatate din pastele cu unt se pune intr-o tava unsa cu unt, se toarna peste ele macaroanele cu sos, iar apoi ultimul strat de paste. Se acopera totul cu oule batute si se baga la cuptor, la foc mediu.
Alte reteta paste recomandate

Lasagna

Paste cu spanac

Spaghete ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci