Mini pizza calzone sunt excelente ca portii individuale, singurul defect fiind ca se vor cere portii duble sau triple.
Din ingredientele de la aluat se face o coca potrivit de moale care se lasa la dospit. Intre timp se pregatesc ingredientele pentru umplutura. Se taie cubulete kaizerul, dovlecelul, rosia, se maruntesc maslinele si se rade branza. Cand aluatul este crescut se intinde cu sucitorul si se taie sub forma de patrate sau dreptunghiuri. Fiecare se unge cu un amestec de ulei, chili, cimbru si ardei iute, apoi se pune cate putin din fiecare ingredient tocat. Se ruleaza, se ung cu ou, se presara mac si se coc 30 minute la 200 grade.
Mini pizza calzone se servesc calde. Merg de minune cu un pahar cu bere.
Reteta de mini pizza calzone a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru fiecare in viata, exista o prima ciorba. Eu le propun viitorilor "ciorbari" sa inceapa cu aceasta. De ce? Pentru ca...
Ciorba de cartofi (de post)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii