Paste si pizza

Reteta Paste CANNELLONI cu gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta video: Paste cu vinegreta - Philips Multicooker"
 
Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu delicioasele cannelloni.

ingrediente

Pentru 15 cannelloni: Umplutura:
   200 g gorgonzola
   300 g ricotta
   Sare si piper
Sos Gorgonzola :
   100 g gorgonzola dolce IGOR
   20 g unt
Aluat pentru pastele cu ou:
   300 g faina
   3 oua
   Sare
   Apa
   Ulei extravirgin de masline

mod de preparare

Pentru a pregati pastele cu ou


Puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut. Puneti-le intr-un vas cu apa rece cateva secunde.




Pentru umplutura


Amestecati gorgonzola impreuna cu ricotta, sare si piper intr-un blender. Intindeti cate o lingurita din acest amestec pe pastele taiate in patrate si rulati.




Topiti 10g de unt intr-o tigaie si prajiti cannelloni pe fiecare parte timp de 1 minut pana cand devin aurii.




Pentru sosul de gorgonzola:


Topiti gorgonzola dolce IGOR impreuna cu 10g de unt intr-o cratita la foc mic.




 




Reteta de Paola Naggi


Cand serviti, puneti pe fiecare farfurie doua linguri de gorgonzola topita si adaugati 3 cannelloni umplutute pentru fiecare persoana.




Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe. Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.

Incearca si Macaroane cu salam si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste CANNELLONI cu gorgonzola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.