Se curata spanacul, se opareste 1-2 minute. Se stoarce, dupa care il punem cu 1-2 linguri de ulei si un catel de usturoi putin zdrobit, intr-o tigaie
Se curata spanacul, se opareste 1-2 minute. Se stoarce, dupa care il punem cu 1-2 linguri de ulei si un catel de usturoi putin zdrobit, intr-o tigaie. Il invirtim vreo 5 minute la foc iute, apoi se adauga gorgonzola (cata doriti/va place). Pentru ca sosul sa fie mai cremos/fluid,am pus nitica smantana si ceva lapte. Focul se reduce la minim si se invarte, pana se topeste branza, iar amestecul devine cremos. Daca e nevoie se aduga putina sare (daca spanacul e congelat-se decongeleaza si se sare partea cu oparitul). Se fierb pastele al dente, se pun peste sosul de spanac si gorgonzola si se amesteca.
Se serveste cald. Reteta Pasta cu gorgonzola si spanac a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de paste gasiti aici:
Paste cu conopida,
Paste cu sos alb

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii