Paste si pizza

Reteta Paste cu sos de rosii picant

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 
sufletista postat de
Postat pe: 10-07-2018
Adaugă în cartea de bucate
retete vara

ingrediente

4 portii

   sare
   400 g paste
   apa
   100 g unt
   1 ceapa rosie
   300 g carne tocata de vita
   3 catei usturoi
   400 g sos de rosii
   200 g fasole verde
   3 rosii
   sare
   piper
   chilli
   amestec de ierburi italiene
   oregano
   cascaval

mod de preparare

Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa.


Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.


Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate si tocate marunt.


Adaugam carnea, amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam sosul de rosii, fasolea verde, rosiile tocate marunt si condimente dupa gust.


Amestecam ocazional pana ce carnea este fiarta.


Topim untul intr-o cratita si adaugam pastele,un praf de sare si amestecam bine.


Asezam pastele in farfurii, adaugam sosul de rosii si deasupra cascaval ras.


Sau adaugam sosul de rosii peste paste, cascaval ras si amestecam bine.
Incearca si Macaroane cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.