Paste si pizza

Reteta Paste Elia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
STOEAN_18099 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Piept

ingrediente

   1 piept de pui refrigerat (piept afumat
   rulada de pui etc)
   o punga de pasta farfales
   2 cepe mici
   200 g cascaval
   400ml smantana
   ketchup dulce sau picant
   5 oua

mod de preparare

Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se amesteca cu ketchupul dulce sau picant. Cele 5 oua se bat separat si se amesteca cu cele 2 compozitii (pastele+pieptul). Se aseaza intr-un vas YENA si se dau la cuptor pt. 45 minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras.
Calde cu smantana sau ketchup sau reci ca un aperitiv
Incearca si Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Elia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite