Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Piept
Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se amesteca cu ketchupul dulce sau picant. Cele 5 oua se bat separat si se amesteca cu cele 2 compozitii (pastele+pieptul). Se aseaza intr-un vas YENA si se dau la cuptor pt. 45 minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras.
Calde cu smantana sau ketchup sau reci ca un aperitiv

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii