Paste si pizza

Reteta Paste fainoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se cerne faina si se pune intr-urn castron cu un praf de sare. Se spala ouale, se sparg peste faina, se adauga apoi trei jumatati de coaja de ou pline

ingrediente

   1/2 kg faina
   sare
   3 oua
   3 jumatati de coaja de ou cu apa

mod de preparare

Se cerne faina si se pune intr-urn castron cu un praf de sare. Se spala ouale, se sparg peste faina, se adauga apoi trei jumatati de coaja de ou pline cu apa si se framanta un aluat tare.


Se framanta un sfert de ora, in asa fel ca, atunci cand este gata, aluatul sa nu se lipeasca de planseta sau de mana.


Se taie aluatul in mai multe parti, se intinde o foaie subtire pe o planseta cu scandura geluita, se lasa sa se usuce un sfert de ora, dupa care se taie romburi cu latura de 3 cm si se lasa in continuare pe planseta.


Cand s-au uscat, se pun sa fiarba in apa care clocoteste, se amesteca usor in vasul cu apa, se scot dupa zece minute si se pregatesc.
Va recomandam si alte retete culinare:


Ciorba de salata ca la Brasov


Spaghetti cu ciuperci si rosii


Pui cu ciuperci si smantana
Incearca si Paste la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.