Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai in cazul in care costita e foarte slaba. Cind aceasta este pra
mod de preparare
Costita taiata cubulete/feliute, se pune la prajit. Nu se adauga ulei, numai in cazul in care costita e foarte slaba. Cind aceasta este prajita, se adauga mazarea si se mai lasa 2-3 minute pe foc, se amesteca. Se toarna smantana in oala si se lasa la foc mic sa fiarba, vreo 10 minute. Gustati inainte de a sara, deoarece costita afumata, este de obicei si sarata. Se pipereaza dupa gust. Se adauga busuiocul tocat grob. Intre timp se pun si pastele la fiert. Cind pastele sint fierte, se scot din oala si se adauga la sos. Galbenusul se pune peste paste si se amesteca rapid, pentru a nu se inchega, deoarece acesta detine rolul de a lega sosul.
Se servesc calde
Incearca si Taitei cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste(Gobetti) cu costita si mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe