Se toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se adauga sos de rosii, sare, sco
Se toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se adauga sos de rosii, sare, scortisoara si putin delikat si se fierbe 5 minute. Macaroanele fierte si scurse se amesteca cu cascaval ras, un pahar beschamel si o cutie de smantana. Se unge o tava cu unt se adauga macaroanele, peste se pune carnea macinata si pe deasupra un strat mai gros de beschamel. La sfarsit peste beschamel punem putin pesmet si se da la cuptor la 200 grade celsius 40 de minute.
Se serveste cald sau rece
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise,,aluaturi de casa,, Sursa Youtube
Desert prajitura fina cu iaurt si aluat rasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii