Topiti untul intr-o tigaie, adaugati vodka lasand sa traga un clocot. Adaugati smantana, sare si piper(dupa gust) amestecand mereu, iar dupa 1 minut d
Topiti untul intr-o tigaie, adaugati vodka lasand sa traga un clocot. Adaugati smantana, sare si piper(dupa gust) amestecand mereu, iar dupa 1 minut dati sosul deoparte. Intre timp fierbeti pastele in apa cu sare "al dente" (10'). Scurgeti pastele de apa dar fara sa le clatiti si turnati peste ele sosul de unt smantana si vodka, iar deasupra icrele negre, amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca.
Se serveste imediat cu parmezan sau casacaval ras pe deasupra. Bon apetit!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii