Pizza Crunchy Crust

Mmmmmm....o super pizza cu somon afumat,capere si un blat umplut pe margini cu crema de branza ce are presarat deasupra fulgi de porumb.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
medie
Pizza Crunchy Crust

Ingrediente

  • 500 g faina alba;
  • 250 ml bere neagra;
  • 1 plic de drojdie uscata;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui;
  • sare;
  • 200 g somon afumat;
  • 100 g branza ricotta;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 1/2 ceapa rosie;
  • 1 lingura de Capere;
  • fulgi de porumb;
  • 3 rosii cherry;
  • 2 linguri miere;
  • ketchup iute/dulce;

Mod de preparare

1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.


2. Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.


3. Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.


4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat,ceapa rosie, capere, cascaval afumat,rosii cherry.


5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.


6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci