Mozzarela se rade pe razatoarea mare, ciupercile se curata si feliaza, carnaciorii se taie feliute subtiri pe diagonala, sunca se feliaza si se taie j
Mozzarela se rade pe razatoarea mare, ciupercile se curata si feliaza, carnaciorii se taie feliute subtiri pe diagonala, sunca se feliaza si se taie julien. Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml apa calda. Dupa ce a dospit, se adauga faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda, se framanta si se lasa la crescut. Se amesteca toate ingredientele cu piureul de rosii, formand astfel sosul. Se ia 250 gr aluatul, se formeaza o chifla si se intinde pe planseta pana la grosimea de 6-7 mm, dupa care se pune intr-o tava. Pe blatul de pizza se intinde sosul de rosii, se presara mozzarela, ciupercile si sunca. Deasupra se asaza carnaciorii si maslinele feliate. Se stropeste cu ulei si oregano si se introduce in cuptorul incins pentru cateva minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele
Spaghete carbonara
Placinta de dovleac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii