Paste si pizza

Pizza cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
deedee postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si

ingrediente

   1 punga taitei lati
   200 gr. mezeluri (parizer
   cabanos
   salam)
   200 gr. telemea sau cascaval
   4 oua
   ketchup
   masline si ciuperci optional

mod de preparare

Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal de fierbere (cam 3-4 minute). Se trec prin jet de apa rece si se pun intr-o tava potrivita unsa cu ulei sau margarina. Mezelurile si brinza se taie bucatele si se pun deasupra blatului de taitei. Cele 4 oua se bat bine, se amesteca cu putin ketchup si se toarna peste toata compozitia din tava. Pe deasupra, se pot adauga masline taiate feliute si citeva ciuperci (din conserva). Se traseaza cu ketchup dungi orizontale si verticale peste toata compozitia si se introduce la cuptor pentru 25 - 30 minute.
Se poate servi cu un sos clasic de rosii sau cu ketchup
Incearca si Paste cu pui si dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu taitei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite