Pizza cu ton

Se unge o tava cu ulei. Se aseaza aluatul uniform. Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1+1/2 linguri pasta de tomate
  • 300 g suc de rosii
  • 3 g usturoi granulat
  • 2 g busuioc
  • 2 g oregano
  • 2 g piper
  • zahar
  • 300 g mozarella
  • 2 cutii ton
  • 200 g porumb
  • 250 g masline
  • o ceapa rosie
  • 100 g ciuperci (optional)
  • faina de grau
  • sare
  • zahar. drojdie
  • apa
  • Cantitatile pentru aluat se estimeaza in functie de marimea tavii

Mod de preparare

Se unge o tava cu ulei. Se aseaza aluatul uniform. Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul scurs de ulei, porumbul deasemeni scurs de zeama, ceapa taiata rondele, maslinele fara samburi si ciupercile. Se da la cuptorul deja incins la foc mare iar in functie de cuptor se intoarce sau se ridica tava. Se tine la cuptor aproximativ 30 minute, daca aluatul e subtire aproximativ 20 minute.


Se serveste calda cu sos.

Alte retete recomandate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci