Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa d
Din apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se intinde o foaie groasa de aproximativ 1/2 cm. Aluatul se asaza pe o tava. Se unge cu sos de rosii, se pun rondelele de ceapa, ciupercile, carnatii, salamul, sunculita, maslinele, ardeiul. Se rade cascaval pe toata suprafata si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Se pun ouale batute ca pentru omleta, vegeta, piper pudra, usturoi pudra si se mai lasa la cuptor aproximativ 10 minute. Cand este crocanta, se scoate din cuptor si se serveste.
Este foarte buna fierbinte, dar se serveste si rece

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii