Paste si pizza

Reteta Pizza „Peperoni”

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
moliuska postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de fa

ingrediente

   1 pahar de faina
   100 ml de apa
   20 gr de drojdie
   2 lingurite de sare
   1 lingurita de zahar
   30 gr de ulei de floarea-soarelui. Pentru umplutura va trebuie: 1 lingura de ketchup
   Â½ de vinata
   100 gr de salam
   1 rosie
   2 linguri de maioneza
   100 gr de cascaval
   verdeata

mod de preparare

Pregatiti plamadeala pentru aluat. Dizolvati in apa calda drojdia cu sare si cu zahar. Amestecati-le cu ¼ de faina. Lasati 20 de minute. Apoi adaugati restul fainii, framintati aluatul. La sfirsit adaugati uleiul de floarea-soarelui si inca o data framintati aluatul. Lasati-l la loc cald o ora, o ora si jumatate. Apoi intindeti turta. Pentru umplutura taiati vinata, salamul, rosiile. Prajiti vinata in fritiur si amestecati-o cu usturoi. Ungeti turta din aluat cu ketchup sau cu sos de rosii. Puneti pe ea salamul, apoi vinata prajita. Împrastiati bucatile de rosii. Ungeti umpluturile cu maioneza si presarati cascavalul dat prin razatoare mascata. Coaceti pizza in rola la temperatura de 200 de grade 10-15 minute.
Incearca si Penne cu somon afumat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza „Peperoni”" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.