Paste si pizza

Reteta Pizza taraneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
stef_28313 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
aluatul:1/2 din faina se amesteca cu apa, drojdia,sare,zaharul si otetul-se lasa la dospit 30 min.dupa care se framanta cu faina( adaugand treptat),al

ingrediente

   pentru aluat:cca.1kg faina
   1 lingura otet
   4-5 linguri ulei
   apa calduta
   1 pachetel drojdie
   1 lingura rasa sare
   1/2 lingurita zahar
   compozitia:sos rosii(3 linguri ulei
   pasta tomate
   cimbru
   oregano)
   cascaval
   mozzarela(sau cas cu telemea)
   sunca fiarta
   pastrama de pui
   salam picant
   peste(la alegere)
   ciuperci
   ardei rosu
   ardei verde
   masline

mod de preparare

aluatul:1/2 din faina se amesteca cu apa, drojdia,sare,zaharul si otetul-se lasa la dospit 30 min.dupa care se framanta cu faina( adaugand treptat),aluatul sa fie putin mai moale ca cel de paine,si la sfarsit se framanta si cu ului. se pune la frigider acoperit cu o punga. dupa 60min. se scoate si se imfarte in 3 parti egale,fiecare bucata se da bine prin faina si se intinde in tava(rotunda)unsa cu ulei.peste aluat se pune sosul,branzeturile,cipercile,salamurile si maslinele(se poate sparge si un ou deasupra.se coace la foc mare cca.30-40 min.
Incearca si Macaroane cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite