Gustoase...savuroase....delicioase!!
Pentru a savura aceste paste delicioase, cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele, proaspat culese din gradina. O vanata o feliem pe lungime, o condimentam si o punem pe gratar, pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final. Intr-o tigaie, punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care, adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia. Calim legumele pana se inmoaie usor, iar apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare, punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie. Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete, pana la omogenizare. Cand pastele au fost gata, invelim paste in felii de vinete coapte la gratar. Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii