Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le racim clatindu-le cu apa rece. Intre timp, taiem rosiile, le amestecam cu pastele, cu mozz
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le racim clatindu-le cu apa rece. Intre timp, taiem rosiile, le amestecam cu pastele, cu mozzarella, asezonam cu sare, piper, dupa gust, frunze de busuioc, rozmarin si usturoi, taiate. Turnam putin ulei de masline, stropim cu otet balsamic si o dam la rece.
Se serveste rece.
Alte retete spaghete recomandate
Crutoane de paine
Paste cu spanac
Pui cu galuste

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii