Taie carnea in fasii si rumeneste-o in ulei.La final adauga ceapa tocata marunt,rosiile in bucati si ardelul taiat.Dupa cateva clocote,stinge cu putin
Taie carnea in fasii si rumeneste-o in ulei.La final adauga ceapa tocata marunt,rosiile in bucati si ardelul taiat.Dupa cateva clocote,stinge cu putin vin,potriveste gustul de sare si piper.Lasa pe foc inca 20minute.Adauga pastele fierte.Amesteca usor si presara patrunjelul tocat marunt
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii