Mai intai faceti pangritata. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa, cu fundul gros. Adaugati usturoiul si cimbrul tocat la calit iar apoi pe
Mai intai faceti pangritata. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa, cu fundul gros. Adaugati usturoiul si cimbrul tocat la calit iar apoi pesmetul la rumenit. Amestecati timp de cateva minute, pana cand pesmetul devine foarte crocant si cu o culoare aurie. Asezonati cu putina sare si piper negru proaspat macinat si puneti-l sa se scurga pe un servet de bucatarie.
Fierbeti spaghetele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". In timp ce se fierb, puneti uleiul si usturoiul intr-o tigaie, pe care o incingeti la foc mic. Pe masura ce usturoiul incepe sa se inmoaie, puneti si fileurile de ansoa deasupra. Dupa un minut, veti observa ca incep sa se topeasca. Stoarceti sucul de lamaie si presarati ardeii iuti, tocati marunt. Adaugati spaghetele bine scurse si amestecati-le, ca sa se impregneze bine cu sos. Adaugati putin suc de lamaie, sare si piper.
Serviti imediat, presarand pangritata cu generozitate.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise,,aluaturi de casa,, Sursa Youtube
Desert prajitura fina cu iaurt si aluat rasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii