Pentru spaghete cu sos Bolognez se calesc ceapa si usturoiul intr-o tigaie timp de 3-4 minute. Se adauga morcovul, telina.
Pentru spaghete cu sos Bolognez se calesc ceapa si usturoiul intr-o tigaie timp de 3-4 minute. Se adauga morcovul, telina. Costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste. Se adauga vinul, pasta tomate si rosiile, se asezoneaza. Se pune totul la fiert si dupa primul clocot se maesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute.
Se serveste cu spaghetele fierbinti.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii