Spaghete cu sos Bolognez

Pentru spaghete cu sos Bolognez se calesc ceapa si usturoiul intr-o tigaie timp de 3-4 minute. Se adauga morcovul, telina.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 morcov taiat bucatele
  • 1 tija telina verde tocata marunt
  • 50 g feliute costita tocata marunt
  • 450 g carne tocata vita
  • 150 ml vin rosu sau zeama de carne
  • 2 linguri pasta tomate
  • 395 g rosii conserva

Mod de preparare

Pentru spaghete cu sos Bolognez se calesc ceapa si usturoiul intr-o tigaie timp de 3-4 minute. Se adauga morcovul, telina. Costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste. Se adauga vinul, pasta tomate si rosiile, se asezoneaza. Se pune totul la fiert si dupa primul clocot se maesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute.


Se serveste cu spaghetele fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc