Pentru aceasta reteta de paste aveti nevoie de spaghete, menta, busuioc, marar verde, usturoi, pesmet, seminte de pin si stafide.
Se toaca marunt frunzele de busuioc, menta si marar. Se amesteca cu usturoiul drobit, pesmetul, semintele de pin si stafidele. Se adauga dupa gust, sare si piper, zeama de lamaie si ulei de masline. Separat, se fierbe spaghetele al dente, in apa cu sare, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna peste spaghete sosul preparat si se amesteca usor.
Mancarea se serveste imediat.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Sarmale de post
Iahnie de fasole

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii