Dupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert.
In acest timp se taie sunca bucatele mici si se pr
mod de preparare
Dupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert.
In acest timp se taie sunca bucatele mici si se prajeste.
Pentru sos: se piseaza usturoiul; se rade cascavalul. Se pune intr-u bol usturoiul, cascavalul ras, bulionul si ketchup-ul (sosul).
Intr-un alt bol se pune sunca afumata, cele 5 oua fierte si taiate marunt; se adauga si cascaval taiat cubulete.
Dupa ce au fiert spaghetele si ceapa se pun peste ele sosul si sunca, ouale si cascavalul.
Se mai pot servi cu iaurt, calde sau reci.
Acesta reteta este setric traditionala din Maroc, fiind foarte apreciata.
Incearca si Lasagna cu sos de carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette Maroc (arabesti)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe