Spaghette Maroc (arabesti)

Dupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert. In acest timp se taie sunca bucatele mici si se pr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 linguri ketchup
  • un pahar bulion
  • o cutie de spaghete (se recomanda Barrilla)
  • sunca afumata de porc
  • cascaval
  • 5 oua
  • 2 cepe de apa
  • usturoi

Mod de preparare

Dupa ce s-a fiert apa, se pun spaghettele impreuna cu ceapa taiata cubulete nu prea mici la fiert.

In acest timp se taie sunca bucatele mici si se prajeste.

Pentru sos: se piseaza usturoiul; se rade cascavalul. Se pune intr-u bol usturoiul, cascavalul ras, bulionul si ketchup-ul (sosul).

Intr-un alt bol se pune sunca afumata, cele 5 oua fierte si taiate marunt; se adauga si cascaval taiat cubulete.

Dupa ce au fiert spaghetele si ceapa se pun peste ele sosul si sunca, ouale si cascavalul.


Se mai pot servi cu iaurt, calde sau reci.

Acesta reteta este setric traditionala din Maroc, fiind foarte apreciata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc