Paste si pizza

Spirale cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
red_panda postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste

ingrediente

   500 g paste fainoase in forma de spirala
   500 g carne tocata amestec
   facultativ 3-4 carnaciori semiafumati
   1-2 cepe (in functie de marime)
   suc de rosii sau o conserva de rosii in bulion
   ulei
   cimbru
   condimente pentru carne tocata

mod de preparare

Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste ceapa taiata marunt pana este sticloasa (nu se arde). Se adauga carnea tocata, condimentele si cimbrul. Daca se pun si carnaciori, acestia se taie feliute si se calesc impreuna cu ceapa. Tot amestecul se fierbe bine, adaugand la nevoie apa. Nu trebuie sa aiba aspect uscat, ci ca un sos. Aproape de final se adauga sucul de rosii sau conserva de rosii (acestea se toaca marunt si se pun cu tot cu bulion). Se mai lasa sa dea 1-2 clocote. Peste carne se pun pastele, se amesteca totul bine, se stinge focul.
Se serveste ca muncare de sine-statatoare, pentru ca este foarte satioasa. Merge vinul rosu.
Incearca si Macaroane cu sos tomat
Daca ti-a placut reteta noastra ""Spirale" cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite