Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se toaca si se lasa sa se praj
Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se toaca si se lasa sa se prajeasca in ulei incins. Se adauga carnea tocata impreuna cu pasta de rosii, cimbru, piper si sare. Se toarna vinul si totul se fierbe acoperit 45 min. Bucatile de rosii se adauga dupa 30 min. Slanina se taie cubulete. Se unge o forma de sufleu. Se umple forma cu taitei si sosul de carne tocata.peste ultimul strat de taitei se adauga brinza rasa, ouale batute bine, apoi se acopera cu felii de brinza emmentaler si felii de slaninuta. Se pune la cuptor 50-60 min.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii