Pastele se fierb al dente in apa cu sare. In acest timp se incinge uleiul de masline in tigaie. Jumatate din sunca felii se taie cubulete sau fasii, i
Pastele se fierb al dente in apa cu sare. In acest timp se incinge uleiul de masline in tigaie. Jumatate din sunca felii se taie cubulete sau fasii, iar restul se ruleaza. Sunca taiata fasii sau cubulete se prajeste scurt in uleiul de masline. Se adauga ceapa, ardeiul gras tocate marunt si lasa putin sa se prajeasca. Busuiocul se toaca marunt si se adauga la sunca din tigaie. Se amesteca pastele fierte cu sosul obtinut din sunca si celelalte ingrediente. Se condimenteaza cu sare si piper. Fasiile de sunca se vor folosi la ornat.
Se serveste cu parmezan ras, ulei de masline si cu frunze de busuioc.
Alte retete recomandate:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii