Paste si pizza

Reteta Taietei de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Frecateii pregatiti din 350 g faina se rumenesc in doua linguri de ulei alimentar amestecand mereu. Inainte de a proceda la rumenirea lor, se cern pri

ingrediente

   350 g faina
   2 linguri de ulei
   sare

mod de preparare

Frecateii pregatiti din 350 g faina se rumenesc in doua linguri de ulei alimentar amestecand mereu. Inainte de a proceda la rumenirea lor, se cern prin sita sa iasa faina si bucatile mici de aluat.


Se adauga apoi apa calda (60,5 ml), cu sare, se fierb sub capac timp de o jumatate de ora, pana se inmoaie. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de cratita.


Fierberea se face intr-un vas cu pereti grosi, pe un blat ce estompeaza flacara.


Daca nu sunt destul de moi, se mai adauga apa, dar nu prea multa ca sa nu se lipeasca unii de altii, sa ramana intregi si se continua fierberea.


Frecateii calzi se servesc ca garnitura.
Pofta buna!





Alte retete


recomandate:


Mancare de spanac


Mancare de mazare cu pui


Ciuperci umplute
Incearca si Tarta cu rosii si mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.