Paste si pizza

Taitei cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pina se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie rom

ingrediente

   Pentru aluatul de taitei: 3 oua
   6 linguri faina
   sare
   600 g brinza de vaci
   150 g margarina
   200 g smintina
   sare

mod de preparare

Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pina se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin sa se usuce si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Cind sunt gata se clatesc cu apa rece, se scurg bine intr-o strecuratoare. Se pun intr-un castron mare si peste ei se pune brinza si smintina, se amesteca usor sa nu se sfarime taiteii. Se unge un vas cu margarina, se pun taiteii si se introduce vasul 10 min la cuptor.
Se servesc calzi cu smintina deasupra.
Incearca si Tagliatelle with a rich meat sauce(tagliatelle cu carne)
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite