Paste si pizza

Reteta Taitei cu pui si ghimbir

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reteta de taitei cu pui si ghimbir va fi gata in cel mai scurt timp. Este o reteta bogata in arome, sofisticata prin gust, dar gata la timp pentru orice oaspete sau pentru o cina tarzie.

ingrediente

   100 g taietei
   2 linguri ulei
   o bucata piept de pui
   o bucata de ghimbir proaspat
   1 ardei iute rosu
   1 lingurita mix de 5 condimente
   3 cepe verzi
   sos de soia
   1 lingura miere
   coriandru
   sare si piper

mod de preparare

Taiteii se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet. In acest timp incingem o tigaie in care adaugam 4 linguri de ulei si le lasam sa se incinga. Adaugam pieptul de pui taiat in fasii cat degetul mare, ghimbirul ras si ardeiul iute tocat.




Amestecam bine si adaugam condimentul mixt de 5 arome. Dupa ce s-a rumenit puiul, adaugam ceapa verde taiata fasii subtiri pe lungime, sosul de soia si mierea.




Scurgem taiteii, amestecam cu puiul si adaugam coriandrul tocat si el bine.


Se condimenteaza taietii dupa gust si se servesc stropiti cu putina lamaie.

Incearca si Cannelloni de primavara
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pui si ghimbir" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.