Taitei cu pui si ghimbir

Reteta de taitei cu pui si ghimbir va fi gata in cel mai scurt timp. Este o reteta bogata in arome, sofisticata prin gust, dar gata la timp pentru orice oaspete sau pentru o cina tarzie.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Taitei cu pui si ghimbir

Ingrediente

  • 100 g taietei
  • 2 linguri ulei
  • o bucata piept de pui
  • o bucata de ghimbir proaspat
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita mix de 5 condimente
  • 3 cepe verzi
  • sos de soia
  • 1 lingura miere
  • coriandru
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet. In acest timp incingem o tigaie in care adaugam 4 linguri de ulei si le lasam sa se incinga. Adaugam pieptul de pui taiat in fasii cat degetul mare, ghimbirul ras si ardeiul iute tocat.

Amestecam bine si adaugam condimentul mixt de 5 arome. Dupa ce s-a rumenit puiul, adaugam ceapa verde taiata fasii subtiri pe lungime, sosul de soia si mierea.

Scurgem taiteii, amestecam cu puiul si adaugam coriandrul tocat si el bine.


Se condimenteaza taietii dupa gust si se servesc stropiti cu putina lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc