Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare sa fiarba. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem taieteii la fiert. Putem folosi orice fel de paste, dar sa
Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare sa fiarba. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem taieteii la fiert. Putem folosi orice fel de paste, dar sa fie paste mai mari, nu marunte. Intre timp se incinge ulei intr-o cratita, unde se adauga varza cruda taiata fidea si se caleste, invartind din cand sa nu se arda. Se poate acoperi cu capacul, ca varza sa fie mai mult inabusita decat calita. Cand varza este gata calita, se adauga in vasul cu varza, pasta fiarta si strecurata (la inceput nu puneti toata pasta, ci mai pe rand, in caz ca e prea putina varza pentru toata pasta, si se pune pasta dupa dorinta). Se potriveste de sare si piper si se serveste calda.
Se serveste cald presarat cu piper proaspat macinat. Alte retete cu varza recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise,,aluaturi de casa,, Sursa Youtube
Desert prajitura fina cu iaurt si aluat rasPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii